Nieuws

- laatste nieuws over Meetings and More locaties -

Blijf door middel van deze pagina op de hoogte van de activiteiten en de evenementen bij de aangesloten Meetings and More hotels.

 

Design in Detail Award voor vergaderconcept Kapellerput #DeVernieuwing.

16.10.12

Conferentiehotel Kapellerput uit Heeze is door de internationale vakjury met ‘#DeVernieuwing’ unaniem uitgeroepen tot winnaar van Design in Detail Award 2012. Dat werd dinsdag 9 oktober bekend tijdens de officiële, maar feestelijke prijsuitreiking bij Capital D in Eindhoven. Het flexibele vergaderconcept, dat met ontwerpers van de Kliuw-Interieuradviezen werd gecreëerd, laat zien hoe er wordt ingespeeld op de klant van nu, die er zelf de sfeer kan aanpassen.

De vakjury koos uit achttien kandidaten vijf winnaars. Na Kapellerput zijn dat Vida Pura, Pinkie Patisserie, Hotel Nijver en YKSI. Baboba uit Asten ontving de aanmoedigingsprijs. Het publiek bepaalt de komende maanden door online te stemmen wie van deze winnaars voor 2013 ook nog de titel Absoluut Favoriet in de wacht sleept.

Internationale vakjury
De internationale vakjury beoordeelde de kandidaten op aspecten als aantrekkelijkheid, functionaliteit, originaliteit, sfeer, commercie, uitstraling en media (website). Ze waren te spreken over de hoge kwaliteit van de kandidaten: ‘We waren aangenaam verrast door het diverse en hoogwaardige aanbod en het enthousiasme waarmee de ondernemers de aandacht op hun zaak vestigen’, aldus jurylid Pim van den Berg, die ook voor de ING Retailprijs en de beste binnenstad van Nederland jureerde.

Design in Detail Award
Het is de vierde keer dat de Design in Detail Awards werden uitgereikt aan horeca en winkelbedrijven die met een ontwerper of architect met succes hebben gewerkt aan een vernieuwend concept, en daarmee bijdragen aan de identiteit en de beleving van de Brainport-regio. De combinatie van een zakelijke visie van de ondernemer en de ruime blik van een ontwerper leidt tot vernieuwende winkelformules, bijzondere diensten en prikkelende producten.

Kapellerput presenteert nieuw meetingconcept #DeVernieuwing

15.05.12

 #DeVernieuwing is een door Kapellerput ontwikkeld concept om effectief aan vernieuwing en innovatie te werken. #DeVernieuwing bestaat uit een flexibel in te delen werkruimte voor 12 personen en drie Creatiekamers. Het is een inspirerende en stimulerende omgeving voor zowel de rechter als linker hersenhelft.

#DeVernieuwing beschikt o.a. over een glazen brainstormwand, interactieve beamer, Bang & Olufsen Docking station, WI-FI, moderne high tech lichttechnologie met regelbare kleur en lichtintensiteit. Er worden brainfood & drinks geserveerd. Het moderne meubilair kan in elke gewenste opstelling worden geplaatst. De Creatiekamers hebben een unieke inrichting, sfeer en kleur en ondersteunen de verschillende vernieuwingsstijlen. Er is een groene kamer (voor de lerende aanpak), een rode (voor de mensgerichte aanpak) en een blauwe (voor de rationeel-planmatige aanpak).

Over het meetingconcept heeft Kapellerput een boekje samengesteld en een filmimpressie gemaakt. Met de uitbreiding van #DeVernieuwing blijft Kapellerput zich presenteren als een innovatief en inspirerend conferentiehotel.

Uniek bier voor unieke vergaderboomhut KABAN

05.03.12

De KABAN bij Kapellerput Conferentiehotel bewijst wekelijks zijn waarde en trekt nationale en internationale gasten. De KABAN is werkelijk uniek en maakt van een zware vergaderdag bijna een feestje is een veel gehoorde uitspraak.

Om dit succes te vieren, heeft Kapellerput Conferentiehotel een speciaal bier laten brouwen. Een stoer bier net als de KABAN.

Na de speciale bieren Inspirator en Inspirator Zomerblond heeft de kleine ambachtelijke brouwerij De Fontein uit het Limburgse Stein opnieuw een bijzonder bier gebrouwen voor Kapellerput. Ditmaal is gekozen voor een tripel bier. Het KABAN bier is een krachtig blond bier met 7,5% alcohol. Bijzonder is het ingrediënt gagel. Dit kruid groeit aan de oever van het ven waaraan de KABAN ligt. Bijzonder aan gagel is dat het teruggrijpt op het traditionele bouwproces, terwijl het tegenwoordig nauwelijks gebruikt wordt.

KABAN bier is zowel te verkrijgen van de tap, als in kleine en grote flessen.