Kapellerput Routebeschrijving

- genieten van rust, ruimte en verrassende architectuur -

Openbaar vervoer
Heeze beschikt over een NS treinstation.

Eigen vervoer
Vanuit de richting Venlo (A67): neem op de A67 (Venlo-Antwerpen) afslag 34, Geldrop-Heeze. Onderaan de afrit linksaf, richting Heeze. Rij in het centrum van Heeze richting Someren. Een halve kilometer buiten de bebouwde kom bij aanduiding conferentiehotel Kapellerput, rechts een landweg in. Aan het einde van deze landweg ligt conferentiehotel Kapellerput.

Vanuit de richting Eindhoven: Volg de A2 Eindhoven/Maastricht/Venlo. Bij knooppunt Leenderheide houd rechts aan richting Venlo (A67). Neem op de A67 afslag 34, Geldrop-Heeze. Onderaan de afrit linksaf, richting Heeze. Rij in het centrum van Heeze richting Someren. Een halve kilometer buiten de bebouwde kom bij aanduiding conferentiehotel Kapellerput, rechts een landweg in. Aan het einde van deze landweg ligt conferentiehotel Kapellerput.

Vanuit de richting Maastricht (A2): Neem op de A2 (Maastricht-Eindhoven) afslag 34, Valkenswaard-Heeze. Rij door Leende richting Heeze. Rij in het centrum van Heeze richting Someren. Een halve kilometer buiten de bebouwde kom bij aanduiding conferentiehotel Kapellerput, rechts een landweg in. Aan het einde van deze landweg ligt conferentiehotel Kapellerput.