Kapellerput Omgeving

- genieten van rust, ruimte en verrassende architectuur -

kapellerput_vergaderen_buiten_02_200kapellerput_exterieur_chil_200

Op avontuur

Het 25 hectare tellende landgoed leent zich bij uitstek voor een originele invulling van uw meeting. Een presentatie op een open plek in het bos. Een vergadering in onze pop-up zaal 'op de hei' of een excursie te voet door de vrije natuur. Of ontdek de inspirerende omgeving al fietsend op een van onze Inspiratorcruisers.

Ropes course

Voor meer uitdaging kunt u terecht op de 12 meter hoge high ropes course. En wat dacht u van het in teamverband beklimmen van de Jakobsladder of het springen op hoogte naar een trapeze? De ropes course kan overigens perfect worden ingepast in teambuildingsactiviteiten rondom thema’s als samenwerking, communicatie en leiderschap. Maar ook voor recreatief gebruik is de Ropes Course een uitdaging!

Alle ruimte voor inspiratie

Of laat zien wat u waard bent in een workshop bamboe, schapen drijven of schermen. Niets is ondenkbaar. Gewoon relaxen in de natuur kan natuurlijk ook. Maak eens een ontspannen lunchwandeling of relax in stijl in de chillout-zone, waar u aan de bosrand tot rust komt op een Kitestoel, Puppy XL of een van de andere hippe zitobjecten. Om u even helemaal af te zonderen is er ook nog Eitje Leggen van ontwerper Janne Kusters. Dit vogelhuisje op mensenformaat is groot genoeg voor een coachingsgesprek of een creatieve brainstorm voor twee. Het biedt alle ruimte voor inspiratie, maar het gouden ei, dát moet u zelf leggen!

Wilt u uw verblijf verlengen of bent u op zoek naar de invulling van een partnerprogramma dan biedt Heeze en regio Eindhoven een diversiteit aan mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?