Kapellerput More

- genieten van rust, ruimte en verrassende architectuur -

Kapellerput devernieuwing 200Kapellerput KABAN Interieur 200

Milieu en duurzaamheid

Kapellerput is letterlijk en figuurlijk een groen conferentiehotel met veel aandacht voor het milieu en duurzaam ondernemen. Het gebruik van streekproducten, sociaal en ecologisch verantwoord geteelde koffie, eco linnen en 100% groene stroom zijn enkele voorbeelden. Sinds het voorjaar van 2009 beschikt Kapellerput over een belangrijk milieukeurmerk, de gouden Green Key. KABAN, Rijk in de bomen, geeft een nieuwe dimensie aan vergaderen. Vergaderen op grote hoogte in het bos is nergens anders in Nederland mogelijk. KABAN bezit alles wat nodig is voor een succesvolle bijeenkomst: een eigen opgang, een zaal van circa 50 m2  groot, moderne vergaderfaciliteiten, wifi, een prachtig terras en enkele aparte werktorentjes (subruimtes) boven het ven.

Conferentiehotel

Kunst en design zijn onlosmakelijk verbonden met ons conferentiehotel. Deze inspiratiebronnen maken van Kapellerput een unieke accommodatie. Inspirerend ook door de wisselende exposities met bijzondere ontwerpen van kunstenaars, het unieke speciaal voor Kapellerput gebrouwen Inspiratorbier of de door fooddesigner Franke Elshout ontwikkelde smaakmolens waarmee onze chef-kok de gerechten voorziet van een eigen smaak: zoet, zuur, bitter, zout of umami. Bovendien biedt de omgeving alle ruimte, rust en inspiratie om het maximale uit uw bezoek te halen.

Veel mogelijkheden

Veel van onze gasten hebben ambitieuze doelen. Dat betekent focussen, en gezamenlijk grote inspanningen leveren tijdens de uren die daarvoor staan. Logisch dat u tussendoor ook wilt ontspannen. Dat kan bij conferentiehotel Kapellerput op veel manieren. Wat te denken van een tai-chi sessie of een ontspannen wandeling met gids door de bossen rond het conferentiehotel en over de Strabrechtse Heide? Voor een meer actieve onderbreking is er ook nog de twaalf meter hoge high ropes course of een van de andere vergaderbreaks. Wat dacht u bijvoorbeeld van schapen drijven, schermen of een tochtje op onze hippe Inspirator Cruiserfietsen of op een Segway? Wat u ook kiest; u bent er gegarandeerd even helemaal tussenuit.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?