Kapellerput Meetings

- genieten van rust, ruimte en verrassende architectuur -

Kapellerput Meetings De Samenkomst 200Kapellerput KABAN 200x200

Conferentiehotel

Kapellerput is vóór alles een conferentiehotel. Er zijn 18 goed geoutilleerde conferentiezalen, unieke en exclusieve  'vergaderboomhut' KABAN, een innovatieve werkruimte #DeVernieuwing met 3 creatiekamers, 14 subzalen en vergaderzalen, businesscorners, een tweetal luxe Caboche-kamers (boardrooms) met een privé lounge, 3 pop-up buitenzalen en gratis wifi, binnen én buiten. De capaciteit varieert van 2 tot 280 personen. Iedere vergaderzaal heeft een eigen sfeer en inrichting die op zijn minst bijzonder te noemen is. In de nabijheid van alle vergaderzalen bieden zitjes de mogelijkheid om ook buiten de zaal in groepjes te werken.

Service

Unieke kleuren, sferen, kunst en inrichting kleden uw bijeenkomst aan zoals u dat wilt. Verder staan een uitstekende keuken en een gezellige hotelbar tot uw beschikking en een gastvrij welkom. Kapellerput biedt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde bijeenkomst of bedrijfsevenement, én meer. U wordt persoonlijk ontvangen door een van onze receptionistes waarmee u samen uw programma doorspreekt. En gedurende uw hele verblijf staat een servicemedewerker steeds opnieuw voor u klaar.

Prachtig omgeving

In en rondom ons conferentiehotel heerst een ambiance die u nergens anders vindt. De bijzondere architectuur, de kleurrijke aankleding en kunstzinnige inrichting, de prachtige bos- en waterrijke omgeving die in alles gastvrijheid ademt. Hier vindt u de inspiratie voor zakelijk succes.

Vrije natuur

Waar kunt u beter terecht voor een inspirerende vergadering of workshop dan in de vrije natuur? ‘Anders dan anders’ vergaderen is onze specialiteit en ons landgoed is de perfecte plek voor een inspirerende managementvergadering, cursus of sales meeting. Intensief vergaderen en ideeën uitwisselen terwijl de natuur om u heen in bloei staat en een verkoelend briesje door uw haar waait. Beter kan een ‘dagje op de hei’ toch niet beginnen?

 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?