Kapellerput Culinair

- genieten van rust, ruimte en verrassende architectuur -

Kapellerput Eetkamer 200kapellerput_culinair_02_200

Culinair Vermaak

Ook op culinair gebied is het in ons conferentiehotel aangenaam vertoeven.

Ontbijt

Een uitgebreid ontbijt staat ’s ochtends voor u klaar voorzien van o.a. verse jus d’ orange, cereals en kraakvers en ambachtelijk brood van de lokale bakker. In de middag is de tafel gedekt voor een smakelijke powerlunch. Gezonde salades, koude en warme gerechten, biologische producten, er is volop keuze!

Diner

Rond de klok van vijf serveren wij graag een Smaak Intermezzo. ‘s Avonds verrast onze chef-kok zijn gasten met een heerlijk diner in drie of meer gangen in het eigentijds ingerichte restaurant met Artifort designstoelen. Onze kok heeft een moderne kookstijl met respect voor de puurheid van de producten. Hij laat u graag proeven van de beste streekspecialiteiten en onze eigen smaakmolens. Specialiteiten als Heezer geitenkaas, Meierij-lam en Livar-ham vindt u regelmatig op de menukaart.

Heerlijk ongedwongen is een walking dinner of het dineren in buffetvorm, wij noemen dat ‘Culinair Vermaak’ . Als het weer dat toelaat, bereidt onze chef kok zijn gerechten desgewenst op de houtgestookte buitenkeuken van ontwerper Dick van Hoff. Of geniet u liever van een Chill & Grill? Zo proeft u bij ons letterlijk en figuurlijk de seizoenen. We adviseren u graag!

 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?