Kapellerput Conferentiehotel

- genieten van rust, ruimte en verrassende architectuur -

Kapellerput Conferentiehotel is prachtig gelegen op een 25 hectare groot landgoed in Heeze en is specialist in zakelijke bijeenkomsten. Grenzend aan natuurpark de Strabrechtse Heide, geniet u van rust, ruimte en verrassende architectuur. Binnen het conferentiehotel zorgen het moderne interieur en de kleurrijke kunstcollecties voor stimulerende impulsen. Als vanzelfsprekend ervaart u de ontspannen sfeer en de persoonlijke benadering die zo kenmerkend zijn voor Kapellerput.

Grote variatie in capaciteit

Door de grote variatie in capaciteit, indeling en inrichting is er voor elke gelegenheid wel een geschikte ruimte binnen conferentiehotel Kapellerput aanwezig. Niet alleen voor de zakelijke bijeenkomsten zoals trainingen, vergaderingen, workshops, management meetings en seminars. Ook voor de feestelijke lancering van een nieuwe product, een stijlvolle gala-avond of een relatie-evenement biedt Kapellerput een unieke en verrassende omgeving. Laat u inspireren door haar bijzondere ambiance!

Kapellerput Conferentiehotel telt 97 kleurrijke en hippe hotelkamers op viersterren niveau. Daarnaast zijn er 18 conferentiezalen, 14 vergaderkamers, unieke (vergader) boomhut KABAN, Innovatieve werkruimte #DeVernieuwing met 3 creatiekamers, 2 luxe ingerichte Caboche-kamers, een eigentijdse hotelbar, een fraai ingericht restaurant met een eigen, moderne kookstijl. Business corners en draadloos internet staan natuurlijk kosteloos tot uw beschikking. Kom tenslotte tot rust in de bijzondere chill out zone aan de bosrand!