Figi Meetings

- verrassend veelzijdig -

figi_vergader_zaal_02_200figi_vergader_zaal_01_200

De diverse mogelijkheden en het gebruik van de verschillende ruimtes maakt Figi zeer geschikt voor allerlei zakelijke evenementen. De technische faciliteiten van onze theaterzaal zijn vaak op bijzondere wijze inzetbaar bij congressen en bieden zo een absolute meerwaarde voor u en uw gasten. Maar ook voor een exclusief avondje film met uw collega’s of een theater-of bioscoopbezoek kunt u bij Figi terecht. Juist de combinatie van dit alles maakt onze locatie zo uniek.

De grandeur van Slot Zeist, in de Gouden Eeuw gebouwd, is al zichtbaar vanaf de statige oprijlaan. Kristallen kandelaars, barokke schouwen en met bladgoud versierde plafonds: de interieurs van Slot Zeist zijn het ideale decor voor elk denkbaar evenement. In de stijlzalen, op de feestzolder en in de tuinen zijn grote evenementen te organiseren. Maar ook exclusieve diners met kleine(re) gezelschappen verzorgen wij graag. In alle gevallen organiseren wij voor u een onvergetelijke bijeenkomst. Compleet met butlers, indien gewenst.

Beide locaties bevinden zich op een afstand van slechts vijf minuten van elkaar. En de monumentale gebouwen van Slot Zeist, die vijf eeuwen bouwhistorie vertegenwoordigen, bieden een ideaal uitgangspunt om de vele mogelijkheden tussen beide locaties met elkaar te combineren. Figi en Slot Zeist hebben beiden bovendien een eeuwenoude traditie van kwaliteit. Dit betekent dat wij professioneel, flexibel en betrokken zijn voor onze gasten en opdrachtgevers op twee verrassend veelzijdige locaties, centraal in het land.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?