Figi Culinair

- verrassend veelzijdig -

figi_culinair_patisserie_200figi_culinair_restaurant_200

MSC-gecertificeerd

Of het nu gaat om een geserveerd diner voor 600 mensen tijdens een congres, of een gezellige avond uit voor twee: in Figi komt u culinair altijd aan uw trekken. Onze keukenbrigade serveert heerlijke hapjes in alle soorten en maten en tijdens evenementen denken we graag met u mee om uw -en onze!- gasten aangenaam te verrassen. Anderhalve eeuw ervaring in de keuken zorgt voor ontelbare mogelijkheden en een vanzelfsprekende culinaire gastvrijheid. Productontwikkeling is bij Figi van groot belang. Onderdeel van onze kaart is bijvoorbeeld de streekgerechtenkaart, die u een variatie aan heerlijke maaltijden biedt. Maar er is meer dat de smaak ten goede komt. Veel ingrediënten van onze keuken dragen het Fairtrade keurmerk. Ook is Figi het eerste congrescentrum en het tweede restaurant dat MSC-gecertificeerd is.

Voor een diner à la carte of een lunchafspraak kunt u terecht in ons restaurant. Maar ook voor een overheerlijk en bovendien gezond ontbijt.

De espressobar en -in de zomer- het terras bieden u de hele dag de gelegenheid te genieten van een heerlijke kop Max Havelaar koffie met de alom gevierde Figi patisserie. De sfeer is casual en gezellig.

In het theatercafé kunt u voor een voorstelling ontspannen genieten van onze bistrogerechten of bijvoorbeeld een drankje tijdens de nazit.

En op loopafstand vindt u de brasserie van Slot Zeist. In deze unieke omgeving vindt u een moderne, trendy styling tegen een historisch decor waarin wij overheerlijke koffietafels, lunches en diners serveren.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?