Hotel Theater Figi

- verrassend veelzijdig -

Van Banketbakker tot Hotel

In 1850 begon een banketbakker in Zeist een patisserie. Daarmee legde hij –zonder dat op dat moment te weten- de basis voor een hotel, theater en congrescentrum. Want op de plek waar hij letterlijk zijn zoete broodjes bakte, komen 160 jaar later jaarlijks zo’n 450.000 gasten voor een veelheid aan activiteiten. In Hotel Theater Figi kan een congres of theatervoorstelling worden bijgewoond, worden gelogeerd in een hotel, worden gedineerd in het restaurant of een pilsje worden gedronken in het theatercafé. En sinds maart van dit jaar zijn er zelfs nog meer mogelijkheden om samen met ons iets te organiseren. Want de gemeente Zeist heeft Figi het op loopafstand gelegen zeventiende-eeuwse Slot Zeist verhuurd. Een zeer bijzondere locatie met unieke stijlzalen en modern geëquipeerde vergaderzalen, waar het goed feesten, dineren en werken is.

Centraal gelegen in het unieke heuvelachtige Groene Hart van Nederland, zijn onze beide locaties inzetbaar voor uiteenlopende soorten congressen en bijeenkomsten.

Hotel Theater Figi en Slot Zeist zijn samen of elk afzonderlijk uitermate geschikt voor gecombineerde activiteiten. Van grootschalige events tot intieme partijen: wij zijn verrassend veelzijdig!