Duin & Kruidberg Meetings

- daar waar de ontdekkingsreis begint -

duinenkruidberg_vergader_lodewijkvergader_200duinenkruidberg_vergaderzalen_amsterdam_200

Toplocatie voor grote en kleine groepen

Hoe groot of klein uw gezelschap ook is: Landgoed Duin & Kruidberg biedt altijd de perfecte ambiance voor uw congressen, seminars, trainingen, workshops, beurzen, tentoonstellingen en productpresentaties. Haar rijke geschiedenis gaat naadloos over in alle moderne en luxe faciliteiten die u in deze tijd verlangt.

Moderne zalen

Wie een conferentie wil houden op Landgoed Duin & Kruidberg kiest uit vijf moderne vergaderzalen en vier subzalen. De Amsterdamzaal en de Chicago Lounge, met een maximum capaciteit van 350 personen in receptieopstelling, kunnen door middel van flexibele wanden gesplitst worden. En de gerenoveerde zaal kan multifunctioneel worden ingezet. Haar fantastische uitstraling met bijzondere Chinese beelden en de unieke led-verlichting maken deze zaal tot een waar kunststuk. Ideaal voor een zakelijke meeting maar ook voor een privé-diner, feest of gala.

De Londen-, Parijs- en Zürich-zaal kunnen in receptieopstelling als één zaal functioneren met een maximale capaciteit van 230 personen in receptieopstelling. Maar in de break-out rooms genaamd Hong Kong, Singapore, Budapest en Sao Paolo, kunnen elk tien personen vergaderen.

Moderne faciliteiten

Landgoed Duin & Kruidberg verzorgt voor u uiteraard alle audiovisuele apparatuur en adviseert in de verschillende opstellingen. Bovendien kunt u in ons Business Center gratis gebruikmaken van een snelle computer met printer, een kopieermachine en een fax. En in alle vergaderzalen bestaat natuurlijk de mogelijkheid van draadloos internet.

Ook beschikt het landhuis over vijf authentieke stijlkamers. Deze zijn erg geschikt voor een workshop, vergadering of training.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?