Duin & Kruidberg Hotelkamers

- daar waar de ontdekkingsreis begint -

duinenkruidberg_kamer_01_200duinenkruidberg_kamers_04_200

Onze 75 luxe hotelkamers, die zich gedeeltelijk in het landhuis en gedeeltelijk in de aangrenzende hotelvleugel bevinden zijn allemaal uniek en sfeervol.

Engelse stijl

In het landhuis zijn maar liefst 31 klassieke, Engels ingerichte kamers, te weten:

  • 8 Classic Rooms
  • 9 Superior Rooms
  • 8 Deluxe Rooms
  • 4 Junior Suites
  • 2 Suites

Ralph Lauren stijl

In de aangrenzende hotelvleugel bevinden zich 44 modernere, in Ralph Lauren-stijl ingerichte Executive Rooms. Alle kamers op de begane grond kijken uit op een patio. Dit zijn de ideale kamers voor de teambuilding van uw gezelschap. Hier kunnen uw gasten samen in de beslotenheid van de patio napraten over de intensieve dag onder het genot van een hapje en drankje. En mocht het buiten een beetje fris zijn, dan zetten wij de terras-verwarmers voor u klaar. Bijna alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met douche en apart toilet. Enkele kamers hebben een douche en een bad.

Alle kamers hebben een bureau, televisie/radio, telefoon, kluis, individueel in te stellen airconditioning, een ruim gesorteerde minibar, 24-uurs roomservice, gratis internet, modemaansluitmogelijkheden, koffie- en theefaciliteiten, een haardroger en broekenpers.

Op dit moment is Landgoed Duin & Kruidberg bezig om het internationale keurmerk, de Green Key, te behalen.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?