Duin & Kruidberg Culinair

- daar waar de ontdekkingsreis begint -

duinenkruidberg_culinair_vrienden_200duinenkruidberg_culinair_denk_200

Michelin-ster

Restaurant De Vrienden van Jacob is sinds 2005 bekroond met een Michelin-ster en is gevestigd in de voormalig zomerwoonkamer en de serre van het landhuis. Grenzend aan deze serre bevindt zich een groot terras, waar u een vrij uitzicht heeft op de vijver en de symmetrische, in Engelse stijl aangelegde, tuinen waar het prettig wandelen is. In ons restaurant kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van de Frans/ Mediterrane en seizoensgebonden gerechten van onze Meesterkok Alain Alders. U wordt gegarandeerd van top tot teen culinair in de watten gelegd! Onze maître d’hôtel sommelier Dennis Smith serveert diverse wisselende wijnarrangementen en adviseert u uiteraard graag bij uw wijnkeuze.

Brasserie DenK

Ook de inrichting van onze Brasserie DenK maakt dat u zich direct op uw gemak voelt. De warme kleuren, de riante fauteuils met zachte kussens en de ongedwongen sfeer zijn, naast de heerlijke gerechten, de ideale ingrediënten voor een avond heerlijk tafelen. Streek- en seizoensgerechten voeren Brasserie DenK de boventoon. U kunt zelf zien hoe in de open keuken de dagverse producten bereid en omgetoverd worden tot heerlijke brasserie-gerechten. DenK serveert altijd klassieke gerechten met een moderne twist en een eerlijke smaak.

In de zomermaanden bevindt DenK zich in De Tuin. Een hippe plek waar u kunt genieten van het uitzicht en de ontspannen sfeer, de culinaire gerechten en –als het meezit!- veel zon. Deze tuin van het landhuis, die grenst aan het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, is namelijk omgetoverd tot een trendy en hippe loungeruimte. En door middel van de hypermoderne buitenkeuken verrassen onze koks u ter plekke met zomerse brasseriegerechten.

Voorafgaand aan of juist na een diner is het heerlijk toeven in Loungebar DenK. In deze mondaine bar smaken de cocktails, champagnes, luxe gedistilleerd en bijzondere wijnen beter dan waar dan ook ter wereld.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?